Oddíl 7 — Účet, údaje a bezpečnost
§ 70120
Lze účet zrušit
Ano, v profilu. Zrušení je nevratné.
Zrušením zanikají osobní údaje, historie brigád i hodnocení. Zrušený účet nelze obnovit a historii odpracovaných směn nelze po zrušení doložit.
Související odstavce